Copyright © 2014 Studio 2Pi Architects. All Rights Reserved.

Πάνος Παπασωτηρίου Αρχιτέκτων  Dip.Arch.ARB RIBA

Διαμέρσιμα 02, Λονδίνο, ΗΒ

Το έργο αυτό έγινε σε συνεργασία με το γραφείο Scala Architects, Πρώην Συνεργάτες.

 

Κατεδάφιση και ανακατασκευή στο High St. Hornsey του Λονδίνου ισογείου διαμερίσματος σε εσωτερική αυλή που καταλαμβάνεται από ένα γεμάτο και ασαφές συνονθύλευμα κτιρίων. Πρόταση για ένα νέο διαμέρισμα με κοινόχρηστη αυλή.


Η προτεινόμενη κατοικία θα είναι πλήρως συμβατή με τα κριτήρια Lifetime Homes, και θα είναι πλήρως προσβάσιμη από αναπηρικά αμαξίδια. Στόχος μας είναι να επιτύχουμε μια ελάχιστη μείωση κατά 25% των συνολικών εκπομπών CO2 σύμφωνα με το Αγγλικό πρότυπο Code for Sustainable Homes Level 4 energy standards.


Μεγάλα ανοίγματα για άφθονο φυσικό φωτισμό και αερισμό με θέα στην κοινόχρηστη αυλή η οποία περιλαμβάνει εξαιρετικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού τοπίου.


Πολεοδομική άδεια χορηγήθηκε τον Ιούλιο του 2015.

1/3